Servicii si Tarife

Avand in vedere ca interesul oamenilor de afaceri straini de a investi in Romania, a crescut, totodata dorinta a cat mai multor oameni din tara cat si din afara tarii de a vizita si a cunoaste cultura, oamenii si frumusetile Romaniei, este din ce in ce mai mare,
SC Ager Mond Srl vine in ajutorul clientului cu un alt mijloc de transport care ofera confort si relaxare plus posibilitate de acces gratuit, internet prin WIFI.

Ford Transit Custom 8+1 locuri

auto 5

Ager Mond va pune la dispozitie o gama variata de transport persoane atat in interiorul Bucurestiului cat si trasee planificate prin Romania, pentru a beneficia de siguranta si confort in compania unui sofer profesionist.  Calatoriti impreuna cu noi pentru a redescoperi frumusetea plaiului mioritic.

Excursii de 1 – 2 zile

Doriti o excursie pe un taram selenar? Cu noi veti avea satisfactia de a vizita Vulcanii Noroiosi !

unul dintre vulcanii mari pg 4

Ager Mond va sugereaza un traseu de 1 zi urmand itinerariul:

Bucuresti, ora 07:00 (sugerez ca si loc de intalnire, la intrare catre dealul Mitropoliei – zona Unirii)

Manastirea Ciolanu (ctitorita in sec.XVI si cele doua biserici aferente aflate la o distanta de 100 m  una de cealalta, un loc de liniste si binecuvantare spirituala)

Manastirea Ciolanu pg2.jpg

Tabara de creatie de la Magura (la numai cateva minute distanta, puteti vizita Tabara in aer liber cu sculpturi in piatra, intinsa pe o suprafata de cateva hectare)

tabara de creatie pg3

Tabăra de sculptură Măgura - Wikipedia

Vizita la Vulcanii Noroiosi (si in sfarsit, puteti admira si calca pe taramul Vulcanilor Noroiosi de la Paclele Mari)

intrare catre taramul selenar al vulcanilor noroiosi pg 4.jpg

Vulcanii noroiosi | Romania Ghid Turistic

1481827464929.jpg

Pauza de masa si relaxare   Dupa ce ne-am bucurat de existenta acestor locuri unice ale naturii,  coboram la poalele acestor dealuri minunate unde avem posibilitatea unei pauze binemeritate.

popas la  Muddy Land  pg 5.jpg

In functie de timp si dispozitie, se pot vizita si Vulcanii Mici aflati la o distanta de 4 km cu auto sau, 1,5km pe jos.

Intoarcere in Bucuresti  

sau, continuarea calatoriei catre Localitatea Acris din jud.Brasov, unde cu ajutorul unei agentii de turism, vom avea o noapte de cazare. Dupa micul dejun plecam catre Valea Zimbrilor si vom vedea animalele care traiesc in aceasta Rezervatie. Calatorim mai departe prin Valea Teleajenului catre Manastirea Suzana, biserica construita din barne. A fost ridicata in 1740 de o credincioasa din Sacele-Brasov cu numele Suzana Arsicu.  In functie de timp, urmatoarea oprire poate fi la Salina Slanic Prahova si apoi catre Bucuresti sau, putem opta pt diversitate de peisaj, traseul: Manastirea Suzana – Campina – Ploiesti – Bucuresti.

Transferuri in Bucuresti sau in tara 

SC Ager Mond SRL asigura transport pt vanatori si pescari sau orice categorie de turisti care nu detin un autoturism. Tarifele sunt in functie de distanta parcursa la care se adauga taxe de trecere pod, bac, de autostrada s.a.m.d.(daca este cazul). Autoturismul este de 8+1 locuri (FORD TRANSIT CUSTOM – an 2017), portbagaj generos dar nr de locuri care se vor ocupa, difera in  functie de bagaje. ex: un drum pana la Tulcea pt pescari, avand destinatia finala o locatie din cadrul Biosferei Delta Dunarii si se continua pe apa, bagajele pot fi destul de multe si atunci nr.locurilor ocupate va fi intre 3 – 5 persoane. Tarifele difera pt persoanele Juridice si  se va elibera obligatoriu factura pt societate. Se poate achita prin ordin bancar (inainte cu cel putin 2 zile lucratoare) sau, card bancar(CCR) in momentul imbarcarii. Persoanele fizice pot achita cu card bancar (CCR) in momentul imbarcarii.  In functie de distanta de parcurs si la cerere se vor face opriri pt necesitati. In masina nu se fumeaza si nu se consuma alcool.

ATENTIE ! – TARIFELE SUNT APLICATE INCEPAND DE LA MINIM 200 KM (ex: daca un drum dus-intors este sub limita de 200km, calculul se va face pt 200km).

Persoane Fizice

– Tariful pt P.F cu minibus 8+1 locuri = 1,26 lei/km  pentru excursii in afara orasului Bucuresti, in Romania.

– Transfer la/de la Aeroportul OTP pt 1-4 pers.= 30 Eur+parcare,                                                                                                               pt 5-8 pers.= 35 Eur+parcare

Tarifele includ TVA

ATENTIE ! – TARIFELE SUNT APLICATE INCEPAND DE LA MINIM 200 KM (ex: daca un drum dus-intors este sub limita de 200km, calculul se va face pt 200km).

Persoane Juridice

– Transfer la/de la Aeroportul OTP pt 1-4 pers.= 30 Eur+parcare,                                                                                                               pt 5-8 pers.= 35 Eur+parcare

– tur de oras Bucuresti, 3-4 ore = 50 eur

– la dispozitie in afara orasului, in interes de serviciu = 0,40 eur/km (incepand de la 200km) + 20 eur/zi(diurna) + cazare daca este cazul.

– Pt distante dus-intors, sub 200km = 0,50eur/km + 20 eur(diurna) + cazare daca este cazul.

– la dispozitie pt excursie in tara, 0,40 eur/km + 20 eur/zi(diurna) + cazare daca este cazul.

Tarifele includ TVA

Pt alte detalii sunati la nr tel.afisat.